Direct naar de inhoud van deze pagina

Word Boodschappenheld

  • Tover jij graag een lach op iemands gezicht?
  • Vind je het leuk om boodschappen te doen?
  • En heb je wat tijd over?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Steeds meer ouderen kunnen hulp gebruiken bij het doen van hun boodschappen. Voor veel mensen is boodschappen doen heel gewoon. Voor deze ouderen is het vaak hét uitstapje waar ze de hele week naar uitkijken.

Albert Heijn
Daarom hebben wij samen met de Albert Heijn-winkels in Aalsmeer en Amstelveen de handen ineen geslagen. Samen zijn wij op zoek naar Helden die het Boodschappenhelden-team van Aalsmeer- en Amstelveenvoorelkaar komen versterken.

Interesse? Klik op de linkjes hieronder en meld je vandaag nog aan!

Superheld
Als Superheld ga je wekelijks met een ouder iemand boodschappen doen bij een Albert Heijn bij jou in de buurt. Dit doe je met je eigen auto. Samen ga je naar de winkel, doe je de boodschappen en weer thuisgekomen help je, als dat nodig is, met het opruimen van de boodschappen. Heb je nog tijd over, drink je samen nog wat.

Ben je niet in het bezit van een auto, maar wil je wel wat doen? Ook dan horen we graag van je!


Flexibele held
Als Flexibele held laat jij ons weten wanneer jij tijd hebt om samen met een ouder iemand boodschappen te doen bij een Albert Heijn bij jou in de buurt. Dit doe je met je eigen auto. Samen ga je naar de winkel, doe je de boodschappen en weer thuisgekomen help je, als dat nodig is, met het opruimen van de boodschappen. Heb je nog tijd over, drink je samen nog wat.

Ben je niet in het bezit van een auto, maar wil je wel wat doen? Ook dan horen we graag van je!

Meer weten? Neem contact op met Renate Joon: RJoon@vrijwilligerscentrale-amstelland.nl. Tel 020-641 3333.

boodschappenmaatje-6

Meneer Dapper: "Dankzij Tineke en de andere helden van Aalsmeer- en Amstelveenvoorelkaar, kan ik nog steeds zelf mijn boodschappen doen. Mijn vaste uitstapje in de week."