Direct naar de inhoud van deze pagina

Contact & spreekuren

VAKANTIE
Vanwege de zomervakantie is het spreekuur van Amstelveenvoorelkaar gesloten van 13 t/m 31 augustus, slechts voor dringende hulpvragen zijn wij in die periode bereikbaar van 9.00 - 12.00 (020-6413333). Online kan je natuurlijk gewoon terecht voor hulpvragen en aanbod! Fijne zomer!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eigenkracht Team en Amstelveenvoorelkaar slaan handen in ineen

In het MOC gebouw kunnen bewoners van het Keizer Karelpark met al hun vragen over hulp van een vrijwilliger en vrijwilligerswerk terecht bij het spreekuur van het Eigen Kracht Team. Dit spreekuur vindt plaats van ma t/m vrij van 10.00 – 11.00 uur in de Buurtkamer in het MOC gebouw aan de Lindelaan 75.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Amstelveenvoorelkaar is meer dan een website. Véél meer zelfs. Je kunt bij ons terecht voor:

- Hulp bij het gebruik van de website
Wil je Amstelveenvoorelkaar gebruiken, maar ben je niet zo handig met het gebruik van de computer? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag op weg.

- Hulp bij het vinden van een geschikte vrijwilliger of passend vrijwilligerswerk
Vind je het moeilijk om een keuze te maken uit het aanbod van vrijwilligers of hulpvragen op onze website? Of heb je via Amstelveenvoorelkaar.nl contact gelegd met een vrijwilliger of hulpvrager, maar vind je het fijn als er iemand bij het kennismakingsgesprek aanwezig is? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

- Een vrijwilliger voor boodschappen, vervoer en sociaal contact
Mensen met een beperking en ouderen die zelfstandig in Amstelveen wonen, kunnen een beroep doen op een vrijwilliger via de voormalige Buurthulpdienst Amstelveen. Lees daar hier meer over.

Wij helpen je graag bij het vinden van een vrijwilliger of passend vrijwilligerswerk. Je kan hiervoor terecht op één van onze inloopspreekuren:

Amstelveen
Donderdag 14.00 - 16.00
AA Werkplein, Raadhuis Amstelveen

Liever een afspraak op een ander moment? Neem dan contact met ons op:

  • Telefoonnummer: 020-6413333, maandag t/m vrijdag van 9.00 - 12.00
  • E-mail: info@amstelveenvoorelkaar.nl

Technische problemen? Neem dan contact op met de helpdesk van NLvoorelkaar

Voor alle technische vragen of inlogproblemen kun je dagelijks tijdens kantooruren contact opnemen met de helpdesk van NLvoorelkaar. NLvoorelkaar is de technische ondersteuner van Amstelveenvoorelkaar.nl

  • Telefoonnummer helpdesk: 088-8000603
  • Mail helpdesk: info@nlvoorelkaar.nl

Je kan ook kijken of je antwoord op je vraag staat bij veelgestelde vragen en tips.