Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligersavond 'zelfbeschadiging'

Startdatum:
03.06.2019 19:30
Einddatum:
03.06.2019 21:30
Kosten deelname:
Gratis
Sluiting inschrijving:
31.05.2019 03:30
Beschrijving:
Wij nodigen je harte uitnodigen uit om de vrijwilligers-avond bij te wonen over ‘Zelfbeschadiging’. Zelfbeschadiging omvat alle gedragingen die verwondingen/letsel aan de eigen huid of het lichaam toebrengen zonder de intentie te hebben het leven te willen beëindigen.

Een gastspreker van de 'landelijke Stichting Zelfbeschadiging' zal uitleggen wat er onder de term zelfbeschadiging valt (en wat niet), waarom mensen zelf beschadigend gedrag vertonen en hoe je er op kunt reageren en het bespreekbaar kunt maken. Mogelijk kom jij als vrijwilliger niet in aanraking met mensen met zelf beschadigend gedrag. Je bent ook van harte welkom als je gewoon interesse hebt in het onderwerp.

Datum: maandag 3 juni
Tijd: vanaf 19.00 uur inloop met koffie/thee, start: 19.30 uur, tot ongeveer 21.30 uur
Locatie: Roads De MeerStek, Kruisweg 618 - 1e etage, 2132CH Hoofddorp (op de begane grond zit een tandarts, Roads zit op de 1e etage), er is een lift aanwezig
Bereikbaarheid: deze locatie ligt op loopafstand van het gemeentehuis van Hoofddorp, op dit tijdstip is het gratis parkeren in de buurt

Deze avond zal worden georganiseerd voor vrijwilligers van RIBW en Roads. Een aantal plaatsen stellen wij beschikbaar voor vrijwilligers van andere organisaties.
Er is een minimale deelname van zes vrijwilligers gesteld. Wil je je daarom aanmelden als je wilt komen? Dit kan via Jorise de Boer; maatjesproject@roads.nl of via Katinka Broekhof; k.broekhof@ribw-kam.nl.