Direct naar de inhoud van deze pagina

Foto's

Internationale Vrouwendag

Wat een mooi en inspirerend evenement was Internationale Vrouwendag 2018 in P60! Hier vind je de link naar de foto's die fotograaf Arjen Vos voor ons maakte.

Ook als je geen Facebookprofiel hebt kan je de pagina gewoon bekijken en opslaan! Door op de rechtermuisknop te klikken en te kiezen voor 'afbeelding opslaan' kan je de afbeelding zelf ook opslaan.

Ben je benieuwd waar jij (nog meer) als vrijwilliger aan de slag kunt in Amstelveen? Klik dan hier. Of kun je juist wel wat hulp gebruiken voor jouw organisatie, voor jezelf of iemand anders? Klik dan hier voor het aanbod van vrijwilligers in Amstelveen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Activiteitenmarkt De Meent

Stichting WaMi hield zaterdag 9 september tussen 13.00 en 16.00 de jaarlijkse Activiteitenmarkt in Ontmoetingscentrum De Meent. Bezoekers krijgen op deze dag een voorproefje van het nieuwe seizoen met onder andere informatie over de cursussen en activiteiten die plaats gaan vinden in De Meent en op andere plaatsen in de wijk Waardhuizen/Middenhoven.

Ook collega Harmke en fotograaf Jacques waren hierbij aanwezig om informatie te geven over Amstelveenvoorelkaar! De bezoekers konden gelijk vrolijk op de foto en zoals een bezoekster al zei: "Samen kunnen we alles, zo is het maar net!"

Bekijk hier de foto's!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stadspleinfestival

De start van het culturele seizoen werd in Amstelveen weer ingeluid door het Stadspleinfestival op zondag 18 juni. Amstelveenvoorelkaar was aanwezig met informatie over vrijwilligerswerk of als je juist op zoek bent naar hulp! Vrijwilliger Jacques Webbers zette een aantal bezoeker weer op de foto, bekijk ze hier!

P1060748a