Direct naar de inhoud van deze pagina

Hoe gebruik je de website?

Vind alle antwoorden op je vragen over de website & handige tips!
HelpcentrumHoe gebruik je de website?Berichten versturen › Ik ontvang geen reacties

Ik ontvang geen reacties

Heb je hulpaanbod of een hulpvraag geplaatst en krijg je geen reacties? Misschien is het een idee om dan zelf via de website op zoek te gaan naar geschikte matches. Je kunt hen een bericht sturen via de website om zo het contact op gang te brengen.

Soms kan het zijn dat je iemand hebt benaderd en geen reactie ontvangt. Vervelend als dit gebeurt. We proberen onze gebruikers te stimuleren om zoveel mogelijk te reageren op berichten, ook al heeft iemand geen interesse. Als een hulpvrager heeft gereageerd op jouw hulpaanbod, ontvang je hierover een e-mail in je mailbox met de vraag en de mogelijkheid hierop te reageren met 'Beantwoorden' of 'Nee, ik heb geen interesse'. Het is wel zo netjes in ieder geval een reactie terug te sturen, ook als je niet kunt helpen. Zo weet de hulpvrager in ieder geval waar hij of zij aan toe is en kan er verder gezocht worden naar een geschikte match.

Het komt weleens voor dat iemand zich aangemeld heeft en later toch van gedachten verandert. Hier kunnen uiteenlopende redenen voor zijn. Zoals een plotselinge ziekte of er is geen hulp meer nodig. Er worden ook herinneringsmails verstuurd naar degene die nog moet reageren, deze wordt verstuurd na 3 dagen. Probeer zelf altijd nog een berichtje te sturen. Krijg je na 7 dagen nog steeds geen reactie, dan ontvang je van ons ook een mail en dan kan je het beste op zoek gaan naar iemand anders.

Wil je toch graag met diegene contact opnemen, kun je het melden bij onze Helpdesk.

Heeft dit artikel je vraag beantwoord?