Vrijwilligers in gemeente Amstelveen

Sorteer op:
 • Profielfoto van Peter

  Aanbod van Peter

  Geplaatst door Peter
  Hi, nu ik gepensioneerd ben heb ik voldoende ruimte om anderen te helpen en dat doe ik graag. Bv met belastingaangifte, administratie ordenen, formulieren helpen invullen, een enkele keer boodschappen... Lees meer
 • Profielfoto van Sascha

  Aanbod van Sascha

  Geplaatst door Sascha
  Omdat ik graag vooral in deze tijd mensen wil steunen. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1486 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Willem

  Aanbod van Willem

  Geplaatst door Willem
  Ik help mensen graag met Apple apparatuur, zoals iPhone, iPad of Apple computer. Ook bekend met Android telefoon en tablet. Lees meer
 • Profielfoto van Judith

  Aanbod van Judith

  Geplaatst door Judith
  Ik vind het fijn om mensen te helpen. Ik ben niet de hele week beschikbaar. Op maandag, donderdag en vrijdag kan ik tijd maken om te helpen. Het liefst niet op de andere dagen en in het weekend. . Lees meer
 • Profielfoto van Anne

  Aanbod van Anne

  Geplaatst door Anne
  Ik ben een gepensioneerde dame van 62 en nog goed ter been en heb een auto. Vroeger heb ik les gegeven en daarna 25 jaar als stewardess gewerkt. Ik woon al 25 jaar in Amstelveen, maar ken eigenlijk n... Lees meer
 • Profielfoto van Lucia

  Aanbod van Lucia

  Geplaatst door Lucia
  Ik wil mensen blij te maken. Ik wil iets mooi voor andere te doen en nieuwe dingen leren. Ik voel me het best wanneer ik anderen help. Ik wil graag vrijwilliger werk met kinderen te doen Lees meer
 • Profielfoto van Alastair

  Aanbod van Alastair

  Geplaatst door Alastair
  Ik vind het belangrijk om de sociale solidariteit en cohesie die we hebben te beschermen. Ik wil mijn lokale gemeenschap steunen en ik geloof dat een goede manier om dit te doen is mijn ervaring en va... Lees meer
 • Profielfoto van Eline

  Aanbod van Eline

  Geplaatst door Eline
  Graag wil ik helpen bij de Luwte waar Corona heerst en de familie in beschermingspak naar binnen moeten. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om contact te blijven houden, juist ook in deze tijd... Lees meer
 • Profielfoto van Ans

  Aanbod van Ans

  Geplaatst door Ans
  Graag wil ik me nuttig voelen en daarom iets doen voor een ander. Heb jaren in de zorg gewerkt, maar wil niet meer specifiek iets doen met ouderen . Af en toe misschien. Wat ik zou willen is gas... Lees meer
 • Profielfoto van Peggy

  Aanbod van Peggy

  Geplaatst door Peggy
  Ik werk zelf in de zorg en altijd fijn om iets voor en met anderen te doen. Lees meer
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.