Vrijwilligers in gemeente Amstelveen

Sorteer op:
 • Profielfoto van Tristan

  Aanbod van Tristan

  Geplaatst door Tristan
  Ik ben 16 jaar oud en mijn zowat enige hobby is basketbal. Door de coronacrisis heb ik veel meer tijd, en dit tijd besteed ik graag in het helpen van mijn gemeenschap. Ik spreek engels en nederlands. Lees meer
 • Profielfoto van Bill

  Aanbod van Bill

  Geplaatst door Bill
  Ik ben al actief als voorzitter van de Participatieraad Sociaal Domein Amstelveen en het Netwerk Amsterdamse Helden. Daarnaast kan ik me ook nog op incidentele basis inzetten voor praktisch vrijwillig... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1479 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Joris

  Aanbod van Joris

  Geplaatst door Joris
  Ik wil graag mensen helpen omdat ik weet dat ik het zelf goed heb en mensen die zich in een mindere positie verkeren wil helpen en iets wil doen voor de maatschappij. Lees meer
 • Profielfoto van Marlies

  Aanbod van Marlies

  Geplaatst door Marlies
  Ik ben recentelijk terug naar NL verhuisd voor mijn werk bij artsen zonder grenzen. Naast mijn werk, wil ik graag ook helpen in mijn lokale communitie. Lees meer
 • Profielfoto van Stacey

  Aanbod van Stacey

  Geplaatst door Stacey
  Hi! Ik ben op deze site terecht gekomen omdat ik op 25 december, eerste kerstdag eventueel zou willen helpen met mensen die met kerst alleen zitten of gezelschap voor ouderen of helpen met koken etc,... Lees meer
 • Profielfoto van Rohit

  Aanbod van Rohit

  Geplaatst door Rohit
  I believe if I could use some of my time to help someone in need and make a difference in their life, it would be my little contribution giving back to the society. And in turn if everybody think this... Lees meer
 • Profielfoto van Haimi

  gastvrouw

  Geplaatst door Haimi
  Ik wil graag mensen helpen die eenzaam zijn. Hulp bieden bij licht huishoudelijk werk, samen koffie/thee drinken, boodschappen doen, Lees meer
 • Profielfoto van Dana

  Aanbod van Dana

  Geplaatst door Dana
  Aangezien mijn schoonvader aan Alzheimer lijdt en zie hoe belangrijk het is om geprikkeld te worden , zou ik graag willen wandelen of fietsen met beginnende dementerende mensen. Lees meer
 • Profielfoto van Beyhan

  Aanbod van Beyhan

  Geplaatst door Beyhan
  Hello, I am 53 years old man living in Amstelveen. I can speak English. I like ride a bike, walking around, nature, etc. Ik leer Nederlands. I can help anyone, and i just need someone in order to p... Lees meer
 • Profielfoto van Louis

  Met veel begrip en liefde van alles doen.

  Geplaatst door Louis
  alles wat ik nog kan met mijn 72 jaar. Lees meer
1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.