Vrijwilligers in gemeente Amstelveen

Sorteer op:
 • Profielfoto van Rosa

  Aanbod van Rosa

  Geplaatst door Rosa
  Ik zou graag kinderen met een leerachterstand op de basisschool helpen door huiswerkbegeleiding. Lees meer
 • Profielfoto van Nico

  Aanbod van Nico

  Geplaatst door Nico
  Je leeft niet alleen op de wereld. Daarom wil ik graag mensen helpen. Momenteel heb ik geen baan. IK weet wat het is om je afgewezen te voelen. Ik ben uiteraard wel op zoek naar een baan maar wil, zol... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1486 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Hossam

  Aanbod van Hossam

  Geplaatst door Hossam
  Ik heb twee uur tijd per week en ik bied me aan voor ouderen helpen.. Lees meer
 • Profielfoto van Fatouma

  Aanbod van fatouma

  Geplaatst door Fatouma
  Ik ben een vrouw van 43 die genezen is van een burnout en zou graag weer wat willen betekenen voor mijn medemens en weer onder de mensen willen komen. Lees meer
 • Profielfoto van Hermine

  Aanbod van hermine

  Geplaatst door Hermine
  Ik wil Clemens graag helpen bij de begeleiding bij het werelddansen bij Vereniging De Schakel. Ik wil graag helpen mensen een leuke ontspannen middag te bezorgen. Ik houd van dansen. Ik ben docent Ned... Lees meer
 • Profielfoto van Anoek

  Aanbod van anoek

  Geplaatst door Anoek
  Ik wil vluchtelingen graag sociaal gezien ondersteunen, hen helpen een plekje te vinden in onze samenleving. Omdat iedereen een thuis verdient Lees meer
 • Profielfoto van Marianne

  Aanbod van Marianne

  Geplaatst door Marianne
  Na 38 jaar op Schiphol bij KLM te hebben gewerkt , ben ik sinds kort vrijwillig vertrokken . In deze Corona tijd waarin we weinig kunnen doen , heb ik opeens veel tijd over . Ik zou nog wel met de u... Lees meer
 • Profielfoto van Anton

  Aanbod van Anton

  Geplaatst door Anton
  Ben gepensioneerde huisarts. Praktische dingen zoals timmeren, tuinieren liggen me niet zo. Iemand begeleiden naar artsen in zh is natuurlijk helemaal ok, ook eventueel inhoudelijk dat ik mee naar bin... Lees meer
 • Profielfoto van Esther

  Aanbod van Esther

  Geplaatst door Esther
  Ik ben me steeds meer bewust van het thema eenzaamheid onder ouderen, en zou graag mijn hulp willen bieden om eenzaamheid tegen te gaan door een praatje te maken met eenzame ouderen of hen op een ande... Lees meer
 • Profielfoto van Tessa

  Aanbod van Tessa

  Geplaatst door Tessa
  Ik wil graag mijn steentje bijdragen tijdens deze corona crisis en eventueel daarna. Ik ben enthousiast, sportief, vrolijk en zou graag mensen helpen door middel van een praatje maken, rondje wandelen... Lees meer
1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.