Vrijwilligers in gemeente Amstelveen

Sorteer op:
 • Profielfoto van Brigitte

  Aanbod van Brigitte

  Geplaatst door Brigitte
  Ik help mensen graag om zo ver te komen dat ze het verder zelf wel kunnen. Wat ik zo leuk vind, is dat ik mensen zie groeien, dat ze weer een glimlach op hun gezicht krijgen. Het geeft mij enorm vee... Lees meer
 • Profielfoto van Dorie

  Aanbod van Dorie

  Geplaatst door Dorie
  Hondenoppas 55+ Boodschappen doen voor iemand, die het niet meer zelf kan. In een kleine tuin wat werkzaamheden , gezamenlijk met de bewoner verrichten. Zingen voor bewoners. Mooie boeketten maken.... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1486 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Lonneke

  Aanbod van Lonneke

  Geplaatst door Lonneke
  Na een drukke en actieve carrière in de apotheek wil ik graag mijn tijd en kennis delen met mensen die het nodig hebben. Lees meer
 • Profielfoto van Hadil

  Aanbod van Hadil

  Geplaatst door Hadil
  Wil graag mensen helpen, sociale contacten versterken. Vind het leuk om in de gezondheidszorg te werken en bijdrage te leveren aan patiënten en hun weg wijzen. Lees meer
 • Profielfoto van Mariam

  Aanbod van Mariam

  Geplaatst door Mariam
  Ik ben Mariam. Ik ben docent engels. Sinds 2013 wanneer ik naar Nederland kwam, heb ik de inburgering examen gedaan en heb ik ook de diploma van staatsexamen programma twee gehaald. Ik heb ook eersteg... Lees meer
 • Profielfoto van Annelies

  Aanbod van Annelies

  Geplaatst door Annelies
  Ik ben een zorgzame vrouw die andere mensen graag verwent. Ik doe dames kleding verkoop en ga graag met mensen om. Lees meer
 • Profielfoto van Monique

  Aanbod van Monique

  Geplaatst door Monique
  Momenteel ben ik zonder werk, ik was werkzaam in het Tassenmuseum welke helaas is gesloten aan het begin van de Covid pandemie. Ik zou graag positief willen bijdragen aan bv een organisatie. Op dit mo... Lees meer
 • Profielfoto van Kevin

  Aanbod van kevin

  Geplaatst door Kevin
  Ik ben een 20 Jarige jongen die werkzaam is in de binnenvaart. Ik werk 2 weken in de maand op een schip, de rest van de maand ben ik vrij. Ik ben onlangs verhuisd van gelderland naar Amstelveen. Ik ke... Lees meer
 • Profielfoto van Quiny

  Aanbod van Quiny

  Geplaatst door Quiny
  Ik help mensen graag en wil ze een paar plezierige uren bezorgen. 2 dagdelen per week b.v voor een groep. Het liefst neem ik een klein hondje mee. Vanwege hernia kan ik geen zware dingen doen. Groet Lees meer
 • Profielfoto van Margot

  Aanbod van Margot

  Geplaatst door Margot
  Ik vind het fijn om anderen te helpen, naast het vinden van een betaalde baan Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.