Vrijwilligers in gemeente Amstelveen

Sorteer op:
 • Profielfoto van Yamina

  Aanbod van Yamina

  Geplaatst door Yamina
  Ik ben een moeder van drie kinderen, gezegend met een goede gezondheid en wil graag iemand helpen die kwetsbaar is. Boodschappen doen is voor mij iets vanzelfsprekends, maar voor een kwetsbaar persoon... Lees meer
 • Profielfoto van Grace

  Aanbod van Grace

  Geplaatst door Grace
  Ik hou ervan om mensen te helpen, bemoedigen, begeleiden en mentaal ondersteunen. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1486 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Astrid

  Aanbod van Astrid

  Geplaatst door Astrid
  De maatschappij dat ben jij - daar geloof ik in. En dus doe ik graag ook iets voor een ander. Naast een drukke baan en drie kleine kinderen als single mom is dat slechts af en toe op dit moment. Ik be... Lees meer
 • Profielfoto van Charlotte

  Aanbod van Charlotte

  Geplaatst door Charlotte
  Ik ben 62, werkloos en financieel vrij. Ik zou graag wat doen in mijn vrije tijd. Lees meer
 • Profielfoto van Wenjuan

  Aanbod van Wenjuan

  Geplaatst door Wenjuan
  Ik wil anderen helpen,zolang ik het kan,zal ik proberen het te doen. Lees meer
 • Profielfoto van Erica

  Aanbod van Erica

  Geplaatst door Erica
  Ik doe al vele jaren vrijwilligerswerk, heb nog tijd om nog wat te doen. Mijn huidige vrijwilligerswerk is op oproep en kost vrij weinig tijd. Lees meer
 • Profielfoto van Tristan

  Aanbod van Tristan

  Geplaatst door Tristan
  Ik ben 16 jaar oud en mijn zowat enige hobby is basketbal. Door de coronacrisis heb ik veel meer tijd, en dit tijd besteed ik graag in het helpen van mijn gemeenschap. Ik spreek engels en nederlands. Lees meer
 • Profielfoto van Bill

  Aanbod van Bill

  Geplaatst door Bill
  Ik ben al actief als voorzitter van de Participatieraad Sociaal Domein Amstelveen en het Netwerk Amsterdamse Helden. Daarnaast kan ik me ook nog op incidentele basis inzetten voor praktisch vrijwillig... Lees meer
 • Profielfoto van Joris

  Aanbod van Joris

  Geplaatst door Joris
  Ik wil graag mensen helpen omdat ik weet dat ik het zelf goed heb en mensen die zich in een mindere positie verkeren wil helpen en iets wil doen voor de maatschappij. Lees meer
 • Profielfoto van Marlies

  Aanbod van Marlies

  Geplaatst door Marlies
  Ik ben recentelijk terug naar NL verhuisd voor mijn werk bij artsen zonder grenzen. Naast mijn werk, wil ik graag ook helpen in mijn lokale communitie. Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.