Vrijwilligers in gemeente Amstelveen

Sorteer op:
 • Profielfoto van Marlies

  Aanbod van Marlies

  Geplaatst door Marlies
  Ik ben recentelijk terug naar NL verhuisd voor mijn werk bij artsen zonder grenzen. Naast mijn werk, wil ik graag ook helpen in mijn lokale communitie. Lees meer
 • Profielfoto van Stacey

  Aanbod van Stacey

  Geplaatst door Stacey
  Hi! Ik ben op deze site terecht gekomen omdat ik op 25 december, eerste kerstdag eventueel zou willen helpen met mensen die met kerst alleen zitten of gezelschap voor ouderen of helpen met koken etc,... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1487 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Rohit

  Aanbod van Rohit

  Geplaatst door Rohit
  I believe if I could use some of my time to help someone in need and make a difference in their life, it would be my little contribution giving back to the society. And in turn if everybody think this... Lees meer
 • Profielfoto van Dana

  Aanbod van Dana

  Geplaatst door Dana
  Aangezien mijn schoonvader aan Alzheimer lijdt en zie hoe belangrijk het is om geprikkeld te worden , zou ik graag willen wandelen of fietsen met beginnende dementerende mensen. Lees meer
 • Profielfoto van Iain

  Aanbod van Iain

  Geplaatst door Iain
  Ik wil graag onze zorgmedewerkers ondersteunen Lees meer
 • Profielfoto van Leon

  Aanbod van Leon

  Geplaatst door Leon
  Mijn is Leon en ik ben 23 jaar oud. Ik zou graag anderen willen helpen dit omdat ik weet hoe het is om hulp te krijgen. Het juiste duwtje in de rug kan iemand goed doen. Lees meer
 • Profielfoto van Marianne

  Aanbod van Marianne

  Geplaatst door Marianne
  Voel me goed en heb t goed en weet dat dat niet voor iedereen zo is, dus daarom wil Ik graag helpen. Was voorlezer, maar dat is nu uitsluitend digitaal en dat past niet bij mij. Kook al voor vriend... Lees meer
 • Profielfoto van Naima

  Aanbod van Naima

  Geplaatst door Naima
  Voor mij bestaat het leven uit leef en laat leven. Ik ben dan ook graag mensen aan het vermaken en gerust stellen. Het leven is kort en veels te mooi om je over de simpelste dingen zorgen te maken. ... Lees meer
 • Profielfoto van Willem

  Aanbod van Willem

  Geplaatst door Willem
  Mijn naam is Willem. Ik wil mij graag inzetten voor groepen mensen die zich in moeilijke situaties bevinden en voor kunst en cultuur. Heb ervaring in het bedrijfsleven, de non-profit (fondsenwerving... Lees meer
 • Profielfoto van Eric

  Tafel van ED is weer open! Lunch aanbod Buurtkamer

  Geplaatst door Eric namens TeamEd
  TEAM ED is een sociaal uitzendbureau voor ervaringsdeskundigen. In heel Amsterdam en nu ook actief in Amstelveen. De ervaringsdeskundigen van TEAM ED hebben uit eigen ervaring meegemaakt wat het is om... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.