Vrijwilligers in gemeente Amstelveen

Sorteer op:
 • Profielfoto van Eric

  Tafel van ED is weer open! Wijkcentrum Alleman Bakkie koffie doen

  Geplaatst door Eric namens TeamEd
  TEAM ED is een sociaal uitzendbureau voor ervaringsdeskundigen. In heel Amsterdam en nu ook actief in Amstelveen. De ervaringsdeskundigen van TEAM ED hebben uit eigen ervaring meegemaakt wat het is om... Lees meer
 • Profielfoto van Eric

  Luisterend oor | eenzaamheid, psychisch nood, schulden, verslaving

  Geplaatst door Eric namens TeamEd
  Zeg Hi ! TEAM ED begrijpt dat dit voor veel mensen een moeilijke tijd is. Daar willen we graag ondersteuning in bieden. Daarom zijn onze ervaringsdeskundigen telefonisch beschikbaar. Je kan bij hen... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1487 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Barbara

  Aanbod van Barbara

  Geplaatst door Barbara
  Ik ben leerkracht basisonderwijs “in ruste”, violiste, moeder van 4volwassen kinderen en oma. Ik wil graag iets betekenen voor (gezinnen) met kinderen omdat dat mijn sterke punt is en omdat ik daar ... Lees meer
 • Profielfoto van Nathalie

  Aanbod van Nathalie

  Geplaatst door Nathalie
  Ik vind het leuk om mensen gezelschap te houden of activiteiten te ondernemen. Bijv. wandelen, fietsen of winkelen. Lees meer
 • Profielfoto van Eef

  Aanbod van Eefje

  Geplaatst door Eef
  Ik ben op zoek, in het kader van mijn studie, naar mensen die slaapproblemen hebben, of hun slaapkwaliteit willen verbeteren en daar deskundige hulp bij willen gebruiken. Ik ben ervaringsdeskundige al... Lees meer
 • Profielfoto van Cindy

  Aanbod van Cindy

  Geplaatst door Cindy
  Omdat het nodig is om er voor een ander te zijn en zeker rond deze periode. Ik zou wel een luisterde oor voor een ander willen zijn. Iemand uit een dip willen halen en ook wilt genieten van het leven. Lees meer
 • Profielfoto van Natalia

  Aanbod van Natalia

  Geplaatst door Natalia
  We moved to Netherlands 1,5 years ago. I don’t work and have time to help. I love nature and flowers also animals. Lees meer
 • Profielfoto van Lourens

  Aanbod van Lourens

  Geplaatst door Lourens
  Ik heb tijd over om iets voor n ander te doen en wil er zelfvoldoening uit halen Lees meer
 • Profielfoto van Romee

  Aanbod van Romee

  Geplaatst door Romee
  Hoi hoi, Ik ben Romee, 21 jaar en ik studeer toegepaste psychologie. Ik vind het erg belangrijk dat mensen elkaar een handje helpen, en dit wil ik ook gaan uitdragen! Mijn hobby’s zijn: schi... Lees meer
 • Profielfoto van Gigi

  Aanbod van Gigi

  Geplaatst door Gigi
  Ik heb eerder gewerkt als taalmaatje en vond dat erg leuk. Ook ben ik als coach actief geweest de afgelopen 12 maanden. Het helpen van anderen is een enorme voldoening. Ben 61 jaar, actief , goed op... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.