Vrijwilligers in gemeente Amstelveen

Sorteer op:
 • Profielfoto van Ingrid

  Aanbod van Ingrid

  Geplaatst door Ingrid
  Ben verpleegkundige met oncologie en endoscopie ervaring. Werk op het moment niet door jl operatie en lichte tremor. Ben een aantal uren per dag beschikbaar waar nodig Lees meer
 • Profielfoto van Odrie

  Aanbod van Odrie

  Geplaatst door Odrie
  Omdat ik tijd over heb, wil ik mij graag sociaal inzetten en anderen die dat nodig hebben helpen daar waar nodig. Ik heb een ruime ervaring in sociaal werk. Daarbuiten ben ik creatief, heb geduld en e... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1479 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Jagdeep

  HR activiteiten

  Geplaatst door Jagdeep
  Ik ben een ervaren HR-professional en ik help bedrijven graag met mijn ervaring in werving en selectie, algemeen management en HR training en ontwikkeling. Mijn Nederlands is op B2-niveau, maar ik zal... Lees meer
 • Profielfoto van Fabrice

  Aanbod van Fabrice

  Geplaatst door Fabrice
  Ik spreek maar een beetje Nederlands. Maar ik wil elke week een paar uur helpen. Tijdens corona is er veel behoefte aan hulp. Lees meer
 • Profielfoto van Sascha

  Aanbod van Sascha

  Geplaatst door Sascha
  Omdat ik graag vooral in deze tijd mensen wil steunen. Lees meer
 • Profielfoto van Info

  Ondersteuning mantelzorger

  Geplaatst door Info namens Mantelzorg & Meer
  Een mantelzorger is langdurig en intensief aan het zorgen voor een partner, ouder, kind, vriend of buur met een beperking of chronische ziekte. Mantelzorg & Meer helpt bij het vinden van vrijwillig... Lees meer
 • Profielfoto van Peggy

  Aanbod van Peggy

  Geplaatst door Peggy
  Ik werk zelf in de zorg en altijd fijn om iets voor en met anderen te doen. Lees meer
 • Profielfoto van Rosa

  Aanbod van Rosa

  Geplaatst door Rosa
  Ik zou graag kinderen met een leerachterstand op de basisschool helpen door huiswerkbegeleiding. Lees meer
 • Profielfoto van Nico

  Aanbod van Nico

  Geplaatst door Nico
  Je leeft niet alleen op de wereld. Daarom wil ik graag mensen helpen. Momenteel heb ik geen baan. IK weet wat het is om je afgewezen te voelen. Ik ben uiteraard wel op zoek naar een baan maar wil, zol... Lees meer
 • Profielfoto van Ruud

  Aanbod van Ruud

  Geplaatst door Ruud
  goededag, Nu ik meer vrije tijd heb door pre-pensioen ( dus nog niet met pensioen) wil ik mensen helpen die geen boodschappen, willen of kunnen doen door de Corona-tijd waarin we leven. Wel met ui... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.