Vrijwilligers in gemeente Amstelveen

Sorteer op:
 • Profielfoto van Jacqueline

  Aanbod van Jacqueline

  Geplaatst door Jacqueline
  Ik heb 41 in de zorg gewerkt en nu met pensioen. De laatste jaren gewerkt in thuiszorg bij de cliënten thuis. Vooral gezelschap vind ik leuk om te proberen. Lees meer
 • Profielfoto van Anoek

  Aanbod van anoek

  Geplaatst door Anoek
  Ik wil vluchtelingen graag sociaal gezien ondersteunen, hen helpen een plekje te vinden in onze samenleving. Omdat iedereen een thuis verdient Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1477 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Marianne

  Aanbod van Marianne

  Geplaatst door Marianne
  Na 38 jaar op Schiphol bij KLM te hebben gewerkt , ben ik sinds kort vrijwillig vertrokken . In deze Corona tijd waarin we weinig kunnen doen , heb ik opeens veel tijd over . Ik zou nog wel met de u... Lees meer
 • Profielfoto van Katja

  Aanbod van katja

  Geplaatst door Katja
  Ik zou het leuk vinden mee te helpen het leven wat leuker te maken, op elk mogelijk niveau. Ik ben onder schooltijd beschikbaar. Lees meer
 • Profielfoto van Richard

  Aanbod van Richard

  Geplaatst door Richard
  Op basis van eerdere ervaringen vind ik het interessant om mensen te helpen op het gebied van gebruik van computers voorzien van het besturingssysteem Windows. De ondersteuning is gericht op het toeg... Lees meer
 • Profielfoto van Luis

  Aanbod van Luis

  Geplaatst door Luis
  Als ik iemand kan helpen doe ik dat graag. Soms kan het voor mij een kleine moeite zijn en voor een ander een groot plezier. Lees meer
 • Profielfoto van Anton

  Aanbod van Anton

  Geplaatst door Anton
  Ben gepensioneerde huisarts. Praktische dingen zoals timmeren, tuinieren liggen me niet zo. Iemand begeleiden naar artsen in zh is natuurlijk helemaal ok, ook eventueel inhoudelijk dat ik mee naar bin... Lees meer
 • Profielfoto van Gwen

  Aanbod van Gwen

  Geplaatst door Gwen
  Zou wat ondersteuning willen bieden bij zorgcentra al is het maar koffie rondbrengen of ondersteuning bieden bij hulp met bewoners. Ik zou dit willen doen omdat er een hoop gemis is bij ouderen. Ook... Lees meer
 • Profielfoto van Esther

  Aanbod van Esther

  Geplaatst door Esther
  Ik ben me steeds meer bewust van het thema eenzaamheid onder ouderen, en zou graag mijn hulp willen bieden om eenzaamheid tegen te gaan door een praatje te maken met eenzame ouderen of hen op een ande... Lees meer
 • Profielfoto van Tessa

  Aanbod van Tessa

  Geplaatst door Tessa
  Ik wil graag mijn steentje bijdragen tijdens deze corona crisis en eventueel daarna. Ik ben enthousiast, sportief, vrolijk en zou graag mensen helpen door middel van een praatje maken, rondje wandelen... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.