Vrijwilligers in gemeente Amstelveen

Sorteer op:
 • Profielfoto van Hermine

  Aanbod van hermine

  Geplaatst door Hermine
  Ik wil Clemens graag helpen bij de begeleiding bij het werelddansen bij Vereniging De Schakel. Ik wil graag helpen mensen een leuke ontspannen middag te bezorgen. Ik houd van dansen. Ik ben docent Ned... Lees meer
 • Profielfoto van Zeynep

  Aanbod van Zeynep

  Geplaatst door Zeynep
  I ben gepensioneerd met veel tijd in mijn handen. Ik wil ook een hond adopteren. Tot nu toe is het niet gelukt. Maar misschien kan ik een gasthuis aanbieden voor een verhuishond? Ik kan ook helpen me... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1479 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Laura

  Aanbod van Laura

  Geplaatst door Laura
  Hoi, Ik ben Laura. Ik heb anderhalf jaar in Amstelveen gewoond. Ik ben bezig met de Nederlandse leren( B2). Dat is bijna klaar. Nu wil ik een vrijwilligerswerk nemen. Ik ben sportief en vriendelijk. ... Lees meer
 • Profielfoto van E

  Aanbod van E

  Geplaatst door E
  Door ontstane vrije tijd zou ik mij graag willen inzetten voor bepaalde taken binnen het vrijwilligerswerk. Mijn voorkeur gaat uit naar onderwijs, educatie en sport. Ook zorg en welzijn staan bij mij ... Lees meer
 • Profielfoto van Willy

  De Taalvijver: Nederlandse taal voor kinderen

  Geplaatst door Willy namens Wereldbuur
  De Taalvijver (Stichting Wereldbuur) is een project waar kinderen van de basisschool hulp kunnen krijgen met het oefenen van de Nederlandse taal. Doel is het vergroten van de woordenschat. Vrijwi... Lees meer
 • Profielfoto van Anoek

  Aanbod van anoek

  Geplaatst door Anoek
  Ik wil vluchtelingen graag sociaal gezien ondersteunen, hen helpen een plekje te vinden in onze samenleving. Omdat iedereen een thuis verdient Lees meer
 • Profielfoto van Marianne

  Aanbod van Marianne

  Geplaatst door Marianne
  Na 38 jaar op Schiphol bij KLM te hebben gewerkt , ben ik sinds kort vrijwillig vertrokken . In deze Corona tijd waarin we weinig kunnen doen , heb ik opeens veel tijd over . Ik zou nog wel met de u... Lees meer
 • Profielfoto van Katja

  Aanbod van katja

  Geplaatst door Katja
  Ik zou het leuk vinden mee te helpen het leven wat leuker te maken, op elk mogelijk niveau. Ik ben onder schooltijd beschikbaar. Lees meer
 • Profielfoto van Luis

  Aanbod van Luis

  Geplaatst door Luis
  Als ik iemand kan helpen doe ik dat graag. Soms kan het voor mij een kleine moeite zijn en voor een ander een groot plezier. Lees meer
 • Profielfoto van Anton

  Aanbod van Anton

  Geplaatst door Anton
  Ben gepensioneerde huisarts. Praktische dingen zoals timmeren, tuinieren liggen me niet zo. Iemand begeleiden naar artsen in zh is natuurlijk helemaal ok, ook eventueel inhoudelijk dat ik mee naar bin... Lees meer
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.