Vrijwilligers in gemeente Amstelveen

Sorteer op:
 • Profielfoto van Henk

  Aanbod van Henk

  Geplaatst door Henk
  Gewoon omdat deze tijd daarom vraagt. Lees meer
 • Profielfoto van Yvonne

  Aanbod van Yvonne

  Geplaatst door Yvonne
  Ik zoek vrijwilligerswerk in administratieve projecten.Ik ben vroeger verpleegkundige geweest en wil daarom niet meer in de zorg/hulpverlening. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1477 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Mohamed

  Aanbod van Nani

  Geplaatst door Mohamed
  Vooral tijdens deze corona tijd heb ik al een tijdje een gevoel dat ik iets miste. En wat ik het meest miste was tijdens mijn dagelijkse schooltijd hielp ik andere mensen met huiswerk, of oppaswerk, ... Lees meer
 • Profielfoto van Sousan

  Aanbod van Sousan

  Geplaatst door Sousan
  Ik wil iets voor anderen doen om een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Ik ben beschikbaar in het weekend. Lees meer
 • Profielfoto van Annelies

  Aanbod van Annelies

  Geplaatst door Annelies
  Ik ben een zorgzame vrouw die andere mensen graag verwent. Ik doe dames kleding verkoop en ga graag met mensen om. Lees meer
 • Profielfoto van Miryam

  Aanbod van miryam

  Geplaatst door Miryam
  Ik wil graag een steentje bijdragen aan de samenleving. Lees meer
 • Profielfoto van Andreas

  Aanbod van Andreas

  Geplaatst door Andreas
  Ik werk parttime in het middelbaar onderwijs en heb af en toe tijd voor vrijwilligerswerk. Het lijkt me fijn en belangrijk om mensen in de buurt te kunnen helpen met allerlei zaken, op sociaal en prak... Lees meer
 • Profielfoto van Monique

  Aanbod van Monique

  Geplaatst door Monique
  Momenteel ben ik zonder werk, ik was werkzaam in het Tassenmuseum welke helaas is gesloten aan het begin van de Covid pandemie. Ik zou graag positief willen bijdragen aan bv een organisatie. Op dit mo... Lees meer
 • Profielfoto van Bhushan

  Aanbod van Bhushan

  Geplaatst door Bhushan
  Hoi, Ik ben Bhushan. Ik woon in Amstelveen. Ik heb iets vrije tijd op Zaterdag. Ik wil anders helpen zo mogelijk. Ik wil ook mijn Nederlands verbeteren door deze activiteiten. Lees meer
 • Profielfoto van Kevin

  Aanbod van kevin

  Geplaatst door Kevin
  Ik ben een 20 Jarige jongen die werkzaam is in de binnenvaart. Ik werk 2 weken in de maand op een schip, de rest van de maand ben ik vrij. Ik ben onlangs verhuisd van gelderland naar Amstelveen. Ik ke... Lees meer
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.