Vrijwilligers in gemeente Amstelveen

Sorteer op:
 • Profielfoto van Quiny

  Aanbod van Quiny

  Geplaatst door Quiny
  Ik help mensen graag en wil ze een paar plezierige uren bezorgen. 2 dagdelen per week b.v voor een groep. Het liefst neem ik een klein hondje mee. Vanwege hernia kan ik geen zware dingen doen. Groet Lees meer
 • Profielfoto van Margot

  Aanbod van Margot

  Geplaatst door Margot
  Ik vind het fijn om anderen te helpen, naast het vinden van een betaalde baan Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1477 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Yamina

  Aanbod van Yamina

  Geplaatst door Yamina
  Ik ben een moeder van drie kinderen, gezegend met een goede gezondheid en wil graag iemand helpen die kwetsbaar is. Boodschappen doen is voor mij iets vanzelfsprekends, maar voor een kwetsbaar persoon... Lees meer
 • Profielfoto van Quanita

  Aanbod van Quanita

  Geplaatst door Quanita
  Als alleenstaande moeder weet ik hoe zwaar en moeilijk het kan zijn om dingen in je eentje op te lossen. Daarom wil ik anderen op weg helpen naar een mooi toekomst. Vanwege mijn juridische achtergrond... Lees meer
 • Profielfoto van Grace

  Aanbod van Grace

  Geplaatst door Grace
  Ik hou ervan om mensen te helpen, bemoedigen, begeleiden en mentaal ondersteunen. Lees meer
 • Profielfoto van Astrid

  Aanbod van Astrid

  Geplaatst door Astrid
  De maatschappij dat ben jij - daar geloof ik in. En dus doe ik graag ook iets voor een ander. Naast een drukke baan en drie kleine kinderen als single mom is dat slechts af en toe op dit moment. Ik be... Lees meer
 • Profielfoto van Charlotte

  Aanbod van Charlotte

  Geplaatst door Charlotte
  Ik ben 62, werkloos en financieel vrij. Ik zou graag wat doen in mijn vrije tijd. Lees meer
 • Profielfoto van Bart

  Aanbod van Bart

  Geplaatst door Bart
  ik ben met pensioen en heb daarom veel vrije tijd. ik mis de sociale contacten van het werk. ik wil me nog nuttig maken in de maatschappij zonder de dagelijkse verplichtingen. Lees meer
 • Profielfoto van Mark

  Aanbod van Mark

  Geplaatst door Mark
  Graag zou ik mijzelf willen voorstellen als een zelfstandige, enthousiaste, gedreven professional met een passie voor alles wat te maken heeft met mensen. Door mijn ruime ervaring in diverse funct... Lees meer
 • Profielfoto van Wenjuan

  Aanbod van Wenjuan

  Geplaatst door Wenjuan
  Ik wil anderen helpen,zolang ik het kan,zal ik proberen het te doen. Lees meer
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.