Vrijwilligers in gemeente Amstelveen

Sorteer op:
 • Profielfoto van Erica

  Aanbod van Erica

  Geplaatst door Erica
  Ik doe al vele jaren vrijwilligerswerk, heb nog tijd om nog wat te doen. Mijn huidige vrijwilligerswerk is op oproep en kost vrij weinig tijd. Lees meer
 • Profielfoto van Tristan

  Aanbod van Tristan

  Geplaatst door Tristan
  Ik ben 16 jaar oud en mijn zowat enige hobby is basketbal. Door de coronacrisis heb ik veel meer tijd, en dit tijd besteed ik graag in het helpen van mijn gemeenschap. Ik spreek engels en nederlands. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1477 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Bill

  Aanbod van Bill

  Geplaatst door Bill
  Ik ben al actief als voorzitter van de Participatieraad Sociaal Domein Amstelveen en het Netwerk Amsterdamse Helden. Daarnaast kan ik me ook nog op incidentele basis inzetten voor praktisch vrijwillig... Lees meer
 • Profielfoto van Joris

  Aanbod van Joris

  Geplaatst door Joris
  Ik wil graag mensen helpen omdat ik weet dat ik het zelf goed heb en mensen die zich in een mindere positie verkeren wil helpen en iets wil doen voor de maatschappij. Lees meer
 • Profielfoto van Marlies

  Aanbod van Marlies

  Geplaatst door Marlies
  Ik ben recentelijk terug naar NL verhuisd voor mijn werk bij artsen zonder grenzen. Naast mijn werk, wil ik graag ook helpen in mijn lokale communitie. Lees meer
 • Profielfoto van Stacey

  Aanbod van Stacey

  Geplaatst door Stacey
  Hi! Ik ben op deze site terecht gekomen omdat ik op 25 december, eerste kerstdag eventueel zou willen helpen met mensen die met kerst alleen zitten of gezelschap voor ouderen of helpen met koken etc,... Lees meer
 • Profielfoto van Fabrice

  Aanbod van Fabrice

  Geplaatst door Fabrice
  Ik spreek maar een beetje Nederlands. Maar ik wil elke week een paar uur helpen. Tijdens corona is er veel behoefte aan hulp. Lees meer
 • Profielfoto van Monique

  Aanbod van Monique

  Geplaatst door Monique
  Hoi Ik ben Monique en help graag anderen. Ik woon in Amstelveen Lees meer
 • Profielfoto van Nico

  Aanbod van Nico

  Geplaatst door Nico
  Je leeft niet alleen op de wereld. Daarom wil ik graag mensen helpen. Momenteel heb ik geen baan. IK weet wat het is om je afgewezen te voelen. Ik ben uiteraard wel op zoek naar een baan maar wil, zol... Lees meer
 • Profielfoto van Rohit

  Aanbod van Rohit

  Geplaatst door Rohit
  I believe if I could use some of my time to help someone in need and make a difference in their life, it would be my little contribution giving back to the society. And in turn if everybody think this... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.