Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilliger bij Jeugd Schaakclub

Titel:
Vrijwilliger bij Jeugd Schaakclub
Plaats:
Amstelveen
Categorie:
Coördineren & regelen (bv. evenementen), Sporten, Toezicht & beheer
Geschikt voor jongeren:
Ja
Tijdsbesteding:
regelmatig
Bekeken:
638 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de hulpvraag

De schaakvereniging Zukertort Amstelveen heeft sinds maart 2018 een nieuwe groep jeugdleden aangenomen. Het betreft ongeveer 20 kinderen van 6 tot 11 jaar oud die schaken op de vrijdagmiddag van 16.30 tot 18.00 uur. De meesten spreken nederlands, sommige engels. Er was geen plaats meer voor deze kinderen op de vrijdagavond jeugdclub, waar wij al 65 jeugdleden hebben. Voor deze vrijdagmiddagclub zoeken wij nieuwe vrijwilligers voor de volgende functies:
1) Competitieleider. Je verzorgt dan de indeling van kinderen met een computerprogramma en voert de uitslagen in. Computervaardigheden zijn nodig. Schaakkennis is niet vereist maar wel een voordeel.
2) Schaaktrainer. Je geeft dan training aan een groep van 4-6 kinderen. Schaakkennis is nodig, maar hoeft beslist geen erg hoog niveau te zijn.
3) Wedstrijdleider. Je ziet toe op het correcte verloop van de partijen en arbitreert bij meningsverschillen van jeugdspelers over de regels van het spel. Goede beheersing van de schaakregels is vereist.

De schaakvereniging biedt geen vrijwilligersvergoeding maar wel de mogelijkheid om cursussen te volgen voor sommige vrijwilligersfuncties. Ook hebben we een team van gemotiveerde vrijwilligers die je ondersteunen en inwerken.

De gevraagde vrijwilligers moeten het leuk vinden om kinderen van basisschool leeftijd te begeleiden en goede sociale vaardigheden bezitten.

Neem bij belangstelling of voor verdere toelichting contact op met Michiel, door een bericht te sturen.

  • Deze hulpvraag is geplaatst door een organisatie
  • De hulpvraag van Michiel is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Amstelveenvoorelkaar
Laat Michiel weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Geplaatst door:
Profielfoto van Michiel
Geplaatst op 20.12.2018
100% profielsterkte