Word jij vrijwilliger in een nieuw hospice?

Word jij vrijwilliger in een nieuw hospice?

Plaats:
Nes aan de Amstel, Randwijck, Stadshart
Categorie:
Gastvrouw / -heer, Huishoudelijk, Mantelzorg ondersteuning
Tijdsbesteding:
regelmatig
Tip anderen via:

VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR HOSPICE ZUIDER-AMSTEL:
Wil jij iets bijzonders betekenen voor anderen en het laatste stukje leven van een zieke medemens veraangenamen? Word dan vrijwilliger bij het nieuwe Hospice Zuider-Amstel in Ouderkerk aan de Amstel. Vrijwilligers zijn onmisbaar, het zijn dé mensen waar het hospice op drijft. Je gaat mensen begeleiden in de laatste, kwetsbare fase van hun leven.

WAT GA JE DOEN?
Als vrijwilliger ondersteun je de verpleegkundigen en de mantelzorgers in de persoonlijke verzorging van de bewoners. Daarnaast houdt je het huishouden van het hospice draaiende. Je bent gastheer of gastvrouw, zorgt o.a. voor koffie en thee, of je kookt, biedt een luisterend oor, leest voor, waakt en speelt in op de behoefte van de bewoners.
En behalve vrijwilligers, ter ondersteuning van de bewoners, zijn we ook op zoek naar vrijwilligers voor andere praktische zaken zoals tuinonderhoud, diverse klusjes en boodschappen.

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig - die verzorgen wij - alleen een warm hart en een flexibele geest. Wel verwachten we een wekelijkse beschikbaarheid voor 2 diensten, van elk 4 uur.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met initiatiefneemster Marion Snoek via een bericht. Of meld je aan via de ‘ik wil helpen’-knop.

OVER HOSPICE ZUIDER-AMSTEL
Ouderkerk aan de Amstel is verrijkt met een sfeervol, kleinschalig hospice! Begin mei 2021 opende Hospice Zuider-Amstel haar deuren voor de eerste bewoners. In een huiselijke sfeer spelen wij met deskundige zorg en begeleiding in op de specifieke wensen en behoeften van onze gasten en hun naasten. Onze missie is om een prettige omgeving te bieden waar terminaal zieken hun laatste levensfase in alle rust en geborgenheid met zichzelf en met hun naasten kunnen doorbrengen.

HET HOSPICE IS ER VOOR IEDEREEN!
Hospice Zuider-Amstel staat open voor iedereen. We zijn er voor alle leeftijden, alle nationaliteiten en alle gezindten. Wij willen dat onze bewoners het leven op een zelfgekozen manier kunnen leven, tot het laatste moment. Ter ondersteuning bieden we integrale zorg, geleverd door vrijwilligers, verpleegkundigen en artsen, in een omgeving die zoveel mogelijk als “thuis” ervaren wordt.

  • Update COVID-19: deze oproep is coronaproof
  • De hulpvraag van Marcel is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Amstelveenvoorelkaar
  • Marcel is eerder via deze website geholpen
Laat Marcel weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Hospice Zuider-Amstel
Geplaatst door:
Profielfoto van Marcel
100% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Marcel
  • Update COVID-19: deze oproep is coronaproof
  • De hulpvraag van Marcel is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Amstelveenvoorelkaar
  • Marcel is eerder via deze website geholpen
Tijdsbesteding:
regelmatig