De Zonnebloem Amstelveen

Adres
Flevolaan 21
Vestigingsplaats
Amstelveen
Telefoon
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mailadres
Website
http://www.zonnebloem.nl/amstelveen
Omschrijving
Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Al meer dan 65 jaar. We brengen ze bij elkaar. Staan voor ze klaar. En zetten alles op alles om mensen met een handicap een onvergetelijke dag te bezorgen. Een lichamelijke beperking hoeft wat ons betreft nooit een belemmering te zijn. We willen dat iedereen volop van het leven kan genieten. De Zonnebloem: Er kan zo veel meer dan je denkt.

Om dat voor elkaar te krijgen, denken we altijd in oplossingen. Dat geldt voor onze vrijwilligers, voor onze donateurs en voor de partners waarmee we samenwerken. Stuk voor stuk doen zij er alles aan om mensen een onvergetelijk moment te bezorgen.

Daarom blijven we dat doen waar we altijd al goed in waren: contacten leggen, gezelligheid brengen, activiteiten organiseren en vakanties mogelijk maken. En we komen met nieuwe oplossingen. Zo realiseren we mode voor mensen in een rolstoel. Introduceren we aangepaste huurauto’s. En zorgen we er samen met Paleis Het Loo voor dat dit toegankelijker gemaakt wordt voor mindervaliden. Bij de Zonnebloem zeggen we niet voor niets: ‘Er kan zoveel meer dan je denkt’.
Logo van De Zonnebloem Amstelveen