KWF Kankerbestrijding

Vestigingsplaats
Landelijk
Telefoon
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mailadres
Website
http://www.kwf.digicollect.nl
Omschrijving
KWF Kankerbestrijding is vastberaden om kanker zo snel mogelijk te verslaan.

Ons ideaal is een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker. Ons doel: minder mensen met kanker, meer mensen die genezen en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Om dit te bereiken zamelen we geld in waarmee we onderzoek naar kanker financieren en begeleiden.

Jaarlijks, begin september, organiseren we met 100.000 vrijwilligers de KWF-collecteweek, de grootste collecte van Nederland. We hebben hiervoor ook ieder jaar weer vrijwilligers voor nodig; om de collecte lokaal te organiseren - als collectecoördinator of wijkhoofd - of om te helpen collecteren.

Wil je dit jaar nog meehelpen met de collecteweek van 1 t/m 7 september? Collecteer dan online met ons mee via www.kwf.digicollect.nl. Je maakt eenvoudig een online collectebus aan en vraagt via bijvoorbeeld WhatsApp, een Tikkie of een e-mail aan donaties bij je vrienden, familie of collega's.

Wil je liever collecteren aan de deur? Dan kun je je alvast aanmelden als collectant voor de collecteweek van 2020 via www.kwf.collecteweb.nl/aanmelden

Alvast hartelijk dank voor je hulp!
Omgeving Hulpvraag omschrijving Type dienst
Amstelveen Organiseer de KWF Kankerbestrijding collecte in je eigen wijk! Coördineren & regelen (bv. evenementen)
Amstelveen Digitale collecte KWF Kankerbestrijding - wie tilt de digitale collecte naar een hoger niveau? Collecte & fondsenwerving
Amstelveen Collectanten KWF Kankerbestrijding gezocht Collecte & fondsenwerving
Logo van KWF Kankerbestrijding