Direct naar de inhoud van deze pagina

Organisaties

Ben jij betrokken bij een (vrijwilligers)organisatie of vereniging en wil je hulp vragen of aanbieden via Amstelveenvoorelkaar? Dan kun je gratis hulp vragen en aanbieden namens jouw organisatie. Dit kan voor de organisatie of voor een cliƫnt zijn.

Maak jouw eigen professionele account aan en koppel deze tijdens je registratie aan het profiel van jouw organisatie. Staat deze er niet tussen? Maak dan eenvoudig een profiel voor jouw organisatie aan!

Betaalde diensten aanbieden als ZZP'er
Sta jij ingeschreven als ZZP'er bij de Kamer van Koophandel en wil jij betaalde diensten aanbieden? Dat kan! Maak een professioneel account aan, voeg je bedrijfsgegevens toe en maak je profiel compleet met je logo. Plaats na registratie een hulpaanbod met een beschrijving van je diensten.

Hulpvragers op zoek naar betaalde hulp kunnen via jouw profiel contact met je opnemen. Ook kun jij reageren op hulpvragen. Let daarbij wel op of iemand op zoek is naar betaalde of vrijwillige hulp. Het spreekt voor zich dat je geen betaalde hulp aanbiedt, wanneer iemand op zoek is naar vrijwillige hulp.

Aalsmeervoorelkaar.nl zorgt voor een betrouwbare en veilige omgeving om met elkaar in contact te komen. Je kiest zelf hoe je daarna verder wilt. Denk bijvoorbeeld aan telefonisch contact en een kennismakingsgesprek. Lees alle tips over veiligheid en contact met anderen.

Lees meer over:

Hoe werkt het?
Hulp aanbieden
Hulp vragen
Zoeken in jouw buurt

Vragen?
Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Ons team is er voor jou!