Franke - Hulpvrager namens organisatie

Lid sinds: 18 jul. 2014

Plaats:
Hoofddorp (Haarlemmermeer)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Ik ben beheerder van heemtuin De Heimanshof in Hoofddorp sinds 2006, waar we ons bezighouden met het laten zien hoe waardevol en inspirerend de natuur om ons heen kan zijn. Vanuti De HEImanshof heb ik Stichting MEERGroen op gericht, die eigenlijk als doel heeft om de manier va werken in De Heimanshof ( sociale cohesie, natuur beheer, stadslandbouw, natuur educatie) in heel Nederland uit te rollen. Sinds 2011 hebben we bij MEERgroen inmiddels ruim 30 andere projecten op ca 200 ha op gezet in Haarlemmermeer en bijna alle randgemeentes. Het behoeft geen betoog dat we heel veel mensen en maatschappelijke kunnen gebruiken om dit proces verder uit te rollen. Onze motto's zijn om lekker de handen uit de mouwen te steken, van elke dag een feestje te maken en zoveel mogelijk maatschappelijke, ecologische, educatieve, economische en recreatieve meerwaarden te maken , waar jezelf, de natuur en de samenleving beter van wordt ( het 1+1=3 principe). Daarom staan er veel advertenties voor bestuursleden, gastouders, meewerkende vrijwilligers, technische mensen uit. Er is voor elke wat wils bijna 365 dagen per jaar.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Franke is eerder via deze website geholpen
  • Franke heeft 8 aanbevelingen ontvangen

  • Profielfoto van Matchmaker

    Aanbeveling van: Matchmaker

    Ontvangen op: 02-02-2023
    Prettig contact gehad. Goede uitleg.
  • Profielfoto van Erdem

    Aanbeveling van: Erdem

    Ontvangen op: 29-08-2022
    Hij is aardig.
  • Profielfoto van Maja

    Aanbeveling van: Maja

    Ontvangen op: 21-12-2021
    Was een mooie dag. We hebben jonge boompjes weggehaald van de ene plek om zo de biodiversiteit en groei van de overige bomen te bevorderen en deze verplaatst naar een plek waar weer een nieuw bos wordt aangelegd. Het was super leerzaam en nuttig werk. Ik heb veel geleerd van Franke en het is heel goed om met eigen ogen te zien wat er nodig en hoe iedereen hieraan kan bijdragen. Ik wil zeker nog vaker hieraan meewerken.
  • Profielfoto van Sabine

    Aanbeveling van: Sabine

    Ontvangen op: 07-02-2021
    Ongecompliceerd, vriendelijk en een echt buitenmens, geeft duidelijke uitleg van de mogelijkheden .
  • Profielfoto van Kelly

    Aanbeveling van: Kelly

    Ontvangen op: 16-07-2020
    Vrijwilligerswerk bij Meergoen biedt mij de mogelijkheid om te doen, te leren en te beleven. In korte tijd heb ik al veel geleerd over de groente- en fruitteelt in de Voedseltuin, heb ik geholpen bij het groenonderhoud op het fort in Hoofddorp en genoten van de bloeiende bloemenweides in Heemstede. Bij Meergroen valt er elke dag wel iets nieuws te beleven!
  • Profielfoto van Bob

    Aanbeveling van: Bob

    Ontvangen op: 04-07-2018
    Franke is zeer visiegedreven, dynamisch, vakkundig en vriendelijk persoon. Ik wil graag met hem in zee gaan als lid bestuur.
  • Profielfoto van Gebruiker

    Aanbeveling van: Een oud-deelnemer

    Ontvangen op: 08-05-2018
Franke
95% profielsterkte
Aangesloten bij:
Stichting MEERGroen