Nick - Hulpaanbieder & Hulpvrager

Lid sinds: 6 jun. 2016

Plaats:
Weidevenne (Purmerend)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Ik heb jarenlang gewerkt op een AZC (onderwijs), op een scholengemeenschap en in de ICT. Verder ben ik ook via een website actief waar mensen, tegen geringe betaling, bijles (Nederlands) kunnen inhuren. Ook op deze site heb ik jarenlang mensen geholpen en aan een aantal mensen gratis huiswerkbegeleiding en Nederlandse les gegeven. Op dit moment geef ik enkele dagen per week bijles Nederlands aan een groep van ongeveer 15 kinderen die niet, of beperkt Nederlands spreken. Ook ben ik, samen met enkele anderen, een app aan het ontwikkelen waarmee kinderen binnen enkele maanden de Nederlandse taal op basisniveau kunnen spreken, ook als ze alleen hun moedertaal spreken.
Mijn ervaring:
Ik heb ruime ervaring in vluchtelingenwerk en begeleiding (jarenlang gewerkt op verschillende AZC's ) en ook met het lesgeven aan kinderen van vluchtelingen uit verschillende landen. Deze kennis gebruik ik nog steeds om vluchtelingen en hun kinderen wegwijs te maken in de Nederlandse taal en cultuur. Ook geef ik al 4 jaar lang huiswerkbegeleiding aan kinderen in de leeftijd van 4-12 (basisschool) die, om welke reden ook, een achterstand hebben opgelopen, of waarvan de ouders geen of weinig mogelijkheden hebben om te helpen. Ook ben ik mede-oprichter van de website hulp-bij-nederlands.nl waar mensen tegen geringe onkostenvergoeding, bijles Nederlands kunnen aanvragen en waar momenteel een app wordt ontwikkeld om kinderen die alleen hun moedertaal spreken, basisvaardigheden Nederlands te leren, zodat zij op eenvoudige manier kunnen communiceren.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Nick is eerder via deze website geholpen
  • Nick heeft eerder via deze website geholpen
  • Nick heeft 17 bedankjes ontvangen

  • Profielfoto van Bibi

    Bedankje van: Bibi

    Ontvangen op: 04-11-2023
    Afgelopen donderdag kennisgemaakt en vandaag mijn dochter geholpen met rekenen en Nederlands. Bij Nick pikte ze alles vlot op en heeft met plezier zitten leren. Een vriendelijke man met niet alleen veel kennis van zaken en ontzettend veel geduld, maar ook met een flinke dosis humor. Bedankt Nick! De kids kijken alweer uit naar je volgende bezoek.
  • Profielfoto van Stella

    Bedankje van: Stella

    Ontvangen op: 23-11-2022
    Vriendelijke man en erg behulpzaam. Heeft mij en mijn dochter goed geholpen.
  • Profielfoto van Yasmin

    Bedankje van: Yasmin

    Ontvangen op: 05-04-2021
    Nick is een goed en vrinddelijk leraar voor mijn kinderen die goed helpt
  • Profielfoto van Linda

    Bedankje van: Linda

    Ontvangen op: 30-01-2021
    Lieve Nick, Je hebt mij de afgelopen maanden enorm geholpen met de opvang van de jongste en het helpen van de oudste met zijn digi-onderwijs! Zonder jou was het voor mij, de kinderen en mijn thuiswerk, ontzettend veel moeilijker geweest om deze periode door te komen. Ik heb je leren kennen als een betrouwbare hulp en een prima leshulp die gemaakte afspraken stipt na komt. Ook een extra ochtend of middag opvang was geen probleem. De kinderen zullen je, als straks de scholen weer open gaan, zeker gaan missen en ik hoop het natuurlijk niet, maar mocht het weer tot een nieuwe sluiting komen, dan hoop ik ook weer op je te kunnen rekenen. Ondanks dat je hulp aan mij via een ander kanaal tot stand is gekomen, wil ik je ook hier van harte aanbevelen en heb mij dan ook gelijk op deze site ingeschreven (en zal zodra de Coronacrisis wat is afgenomen ook zeker mijn hulp aanbieden via deze site) Nogmaals bedankt! Linda
  • Profielfoto van Marije

    Bedankje van: Marije

    Ontvangen op: 26-10-2020
    Hallo Nick, Je hebt me geweldig geholpen, je bent een geweldenaar op ICT gebied , betrouwbaar en ook nog supergezellig tijdens het samenwerken op mn herstelde laptop. Nogmaals hartelijk dank! Warme groet van Marije
  • Profielfoto van Saskia

    Bedankje van: Saskia

    Ontvangen op: 11-10-2020
    Nick heeft mij vorig jaar al eens geholpen met de wifi en de spelcomputer en heeft mijn kinderen de afgelopen maanden fantastisch geholpen met het inlopen van de achterstand die ze hadden opgelopen op school vanwege corona. In het laatste tien-minuten gesprek zei de juf dat ze weer helemaal bij zijn. Je bent wederom een reddende engel geweest Nick!
  • Profielfoto van Gerard

    Bedankje van: Gerard

    Ontvangen op: 08-09-2020
    Nick is inmiddels 2x geweest voor het geven van bijles. Hij neemt de tijd, ook voor een grapje en weet mijn zoontje op een goede en leuke manier te helpen. We gaan voorlopig door tot de herfstvakantie en kijken dan of er nog meer nodig is.
  • Profielfoto van Jeffrey

    Bedankje van: Jeffrey

    Ontvangen op: 06-09-2020
    Nick heeft mij geholpen met mijn internetprobleem. Hij heeft de kabels vervangen en het modem opnieuw aangesloten en doorgemeten en ook meteen de wifi goed gemaakt zodat mijn dochter weer met de switch kan spelen. Het duurde langer dan verwacht maar hij heeft alles toch goed weten te krijgen. Bedankt!
  • Profielfoto van Bianca

    Bedankje van: Bianca

    Ontvangen op: 22-08-2020
    Ik wil Nick hartelijk bedanken voor het niet alleen opnemen van een liedje met mijn dochters, maar ook het maken van een leuke video erbij. Mijn moeder zit momenteel in Spanje in een oranje gebied en dus kunnen we helaas niet persoonlijk bij haar verjaardag zijn. Maar ik weet zeker dat ze de video en het liedje enorm leuk gaat vinden. Mijn dochters hebben in ieder geval genoten tijdens de opname. Nogmaals bedankt Nick!
  • Profielfoto van Sandra

    Bedankje van: Sandra

    Ontvangen op: 12-08-2020
    Nick, ontzettend bedankt dat je het kinderfeestje van mijn dochter hebt kunnen redden door ons te rijden. Mijn eigen auto staat nog steeds bij de garage en hopelijk is hij deze week weer gemaakt. Zonder jouw snelle hulp was het feestje in het water gevallen en had ik met 3 verdrietige kinderen gezeten. Je bent een topper en als je een keer trek hebt in koffie dan ben je welkom!
Vorige 1 2
Nick
100% profielsterkte