Help als vrijwilliger met koken

Ben jij een keukenprins(es) en deel jij jouw talent graag met anderen?

Om kook-vrijwilliger te worden hoef je helemaal geen topkok te worden. Door bij het koken 1 keer per week rekening te houden met een extra portie kun je iemand al enorm helpen. Of misschien vind je het leuk om iemand te helpen met koken en het gezellig samen te doen? Of misschien eet je één keer peer week samen met iemand die normaal alleen aan tafel zit? Dat is natuurlijk hartstikke gezellig!

Op deze pagina vind je actuele hulpvragen voor koken en maaltijden. Zoek op jouw omgeving om te zien of er iets passends voor je bij zit.

Waarom zijn er vrijwilligers voor koken en maaltijden nodig?

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om zelf een maaltijd te maken. Soms door omstandigheden, zoals een ongeval of andere beperking. Anderen kunnen wel koken, maar missen gezelschap tijdens het koken en dineren. Dan kan het fijn zijn om af en toe samen te koken en te eten. Vrijwilligerswerk kan dus ook gewoon iets zijn, dat je zelf toch al moest doen en misschien is het zelfs je grote hobby. Het kost dan weinig extra tijd en levert je heel wat op! Schrijf je in als vrijwilliger of bekijk de hulpvragen op deze pagina.