Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligerswerk vinden

Altijd iets wat bij je past

Wil je vrijwilligerswerk doen maar weet je niet wat bij je past? Niet gek want er is zoveel leuks wat je kunt doen! Maar er is goed nieuws: op Amstelveenvoorelkaar vind je altijd iets dat bij je past! Want wij gaan je helpen met kiezen. Hieronder hebben we een aantal ideeën voor je verzameld.

Vrijwilligerswerk verkennen

Heb je nog nooit vrijwilligerswerk gedaan en weet je nog wat het eigenlijk inhoudt? Of heb je een drukke agenda en wil je je niet meteen vastleggen? Verken dan het vrijwilligerswerk in jouw buurt met eenmalige klussen! Ideaal om een indruk te krijgen wat bij je past én je maakt er meteen anderen blij mee. Hier vind je alle eenmalige vragen voor vrijwilligers.

Samen op pad

Samen is vaak leuker. Dus waarom niet samen vrijwilligerswerk doen? Bijvoorbeeld met een groep vrienden, met je collega's als teamuitje of bedrijfsuitje of met je gezin als uitje? Naast gezelligheid kun je ook meteen iets goeds doen voor de maatschappij. Dat maakt een middagje vrijwilligen extra leuk! Hier vind je alle vrijwilligerswerk vragen die geschikt zijn voor groepen en teams.

Doe de test: wat voor vrijwilliger ben jij?

Ben jij een bioloog, aanpakker, gezelligheidsdier, ondernemer, ontdekker of tutor type vrijwilliger? En welke vragen en vacatures passen dan bij jou? Wij ontwikkelden een unieke vrijwilligerswerk test om je te helpen kiezen welk vrijwilligerswerk bij jou past. Ontdek 'm hieronder!